Obert el període de matrícules del segon quadrimestre

Des de l'ISCR Sant Fructuós (INSAF) us informem que el període de matriculacions del segon quadrimestre ja està obert. Durant aquest quadrimestre oferirem un ampli ventall d’assignatures i cursos per aquelles persones que vulguin formar-se en temàtiques relacionades amb la teologia, la Sagrada Escriptura, la moral, el Cristianisme Antic, entre d’altres. Recorda que a més de cursar els estudis reglats en Ciències Religioses, també hi ha l'opció d'assistir als cursos de l’Institut matriculant-se com a alumne oient, sense necessitat de fer cap examen ni treball.

Durant el període de matrícules (del 9 de gener al 10 de febrer de 2017), a la Secretaria de l'Institut us atendrem al públic:

Matins: DIMARTS i DIJOUS: d'11.00 a 13.00h.

Tardes: De DIMARTS  a DIJOUS: de 17.00h a 20.00h.

També tens l'opció de matricular-te mitjançant aquesta mateixa pàgina web. Clica sobre la imatge "Matrícula 2n quadrimestre". Omple el formulari i envia'l. Rebràs la matrícula al teu correu electrònic.

Les classes del segon quadrimestre començaran el dilluns 6 de febrer de 2017.

Des les assignatures del 2n quadrimestre destaquem “Amoris Laetitia”. En aquest curs monogràfic, es tractaran els diferents capítols de l’exhortació apostòlica post-sinodal del Papa Francesc que fou publicada amb data de 8 d'abril de 2016, dins l'Any Sant de la Misericòrdia. És fruit dels dos Sínodes de 2014 i 2015 sobre les famílies i, en ella, el Sant Pare es dirigeix a bisbes, preveres i diaques, consagrats, famílies i, en general, a tots els laics, per traçar les línies sobre la pastoral de la família. Tindrà lloc els dimecres del 8 de febrer al 7 de juny de les 18.00 a les 19.40h, a càrrec de diversos professors.

 En el PDF que hi ha al final d'aquest pàgina podràs trobar recollida tota la informació del curs 2016-2017 que hi ha detallada en els diferents apartats d'aquesta web.

 

 

PROGRAMA INSAF CURS 2016-2017PROGRAMA

insafINSTITUT SUPERIOR DE CIÈNCIES RELIGIOSES «SANT FRUCTUÓS»

Edifici del Seminari
C/ de Sant Pau, 4 // 43003 - Tarragona

Telf.: 977 233 833
E-mail: insaf@arqtgn.cat

by mussara.com