El Dr. Rafel Serra i el Llic. Jordi Fiqueras, nous canonges de la S.E.B. Catedral Metropolitana de Tarragona

El Dr. Rafel Serra i el Llic. Jordi Fiqueras, nous canonges de la S.E.B. Catedral Metropolitana de Tarragona

El Capítol de la Catedral de Tarragona ha incorporat quatre nous canonges a la institució que presideix el degà, Mn. Joaquim Fortuny.

El proppassat dissabte, dia 12 de desembre, a la Catedral de Tarragona, va tenir lloc la solemne presa de possessió dels canonges Mn. Rafael Serra Abellà i Mn. Jordi Figueras Jové, i dels canonges honoraris Mn. Lluís M. Bosch Àvila i Mn. Víctor Montserrat Santamaria.

A la sala capitular, en presència de l’arquebisbe de Tarragona, Mons. Jaume Pujol, i dels membres del Capítol de la Catedral, després de la lectura dels corresponents nomenaments per part del secretari capitular, Mn. Josep Queraltó, els nous canonges van fer la professió de fe i el jurament de fidelitat a l’Església i als bisbes diocesans.

Posteriorment, en processó, el Capítol es va traslladar al cor de la Catedral, on els nous canonges van fer el jurament de la Primada, que comporta el compliment de les disposicions estatutàries de la institució. Seguidament es va assignar als nous membres l’escó corresponent per a les celebracions i es va resar la pregària de l’hora de tèrcia.

El Sr. Arquebisbe va expressar la seva satisfacció per la incorporació de nous canonges al Capítol, alhora que va manifestar el desig que «la Catedral sigui el centre espiritual i la casa pairal de l’arxidiòcesi».

Finalment, Mn. Rafael Serra, va pronunciar unes paraules d’agraïment pels quatre nous nomenaments del Capítol de la Catedral de Tarragona.


insafINSTITUT SUPERIOR DE CIÈNCIES RELIGIOSES «SANT FRUCTUÓS»

Edifici del Seminari
C/ de Sant Pau, 4 // 43003 - Tarragona

Telf.: 977 233 833
E-mail: insaf@arqtgn.cat

by mussara.com