Notícies

11 reg.   |   : 1 2 3   |  

SUSPENSIÓ CURSOS BÍBLICS D'ESTIU

Per causes alienes a l’organització, l’Associació Bíblica de Catalunya ha hagut de suspendre els Cursos Bíblics d’Estiu programats per als dies 9-13 de juliol d’aquest any. Esperem que l’any vinent es puguin tornar a oferir amb normalitat.

Des de l’INSAF, per a tots aquells alumnes que tenien previst poder fer durant aquells dies aquestes sessions de cara a l’obtenció d’algun crèdit necessari per al seu currículum o participar-hi com a Formació permanent del professorat, hem cregut convenient organitzar durant aquella setmana un curs de temàtica bíblica, que oferirà el Prof. Antoni Pérez de Mendiguren Cros, portarà el títol de “La salvació a la Bíblia” (2 ECTS), i tindrà lloc en sessió de matí (de 9.30 a 13).

Aquest curs, que no segueix la programació dels Cursos bíblics d’estiu, està pensat i programat per a aquells alumnes que tenien prevista la participació en els Cursos de cara a l’obtenció de crèdits, però també està oberta l’assistència d’alumnes oients. Per a què aquest curs s'imparteixi, hi ha d'haver un mínim de 15 alumnes incrits. Tothom que hi estigui interessat pot fer la matrícula des d'aquesta mateixa pàgina web (fins al 27 de juny).

Demanem disculpes a tots aquells que es vegin afectats per aquests canvis d’última hora.

MATRÍCULA CURS 2018-2019

Des de l'ISCR Sant Fructuós (INSAF) us informem que el període de matriculacions del curs 2018-2019 serà del 3 al 20 de setembre de 2018. Durant aquest curs oferirem un ampli ventall d’assignatures i cursos per aquelles persones que vulguin formar-se en temàtiques relacionades amb la teologia, la Sagrada Escriptura, la moral, el Cristianisme Antic, entre d’altres. Recorda que a més de cursar els estudis reglats en Ciències Religioses, també hi ha l'opció d'assistir als cursos de l’Institut matriculant-se com a alumne oient, sense necessitat de fer cap examen ni treball.

Durant el període de matrícula a la Secretaria de l'Institut us atendrem al públic:

Matins: DIMARTS i DIJOUS: d'11.00 a 13.00h.

Tardes: De DILLUNS  a DIJOUS: de 17.00h a 20.00h.

 

També hi ha l'opció d'inscriure's via WEB a partir del dia 29 d'agost: Clica sobre la imatge "Matrícula curs 2018-2019". Omple el formulari i envia'l. Rebràs la matrícula al teu correu electrònic.

Les classes del primer quadrimestre començaran el 17 de setembre de 2018.

En el PDF que hi ha al final d'aquest pàgina podràs trobar recollida tota la informació del curs 2018-2019 que hi ha detallada en els diferents apartats d'aquesta web.

11 reg.   |   : 1 2 3   |  

insafINSTITUT SUPERIOR DE CIÈNCIES RELIGIOSES «SANT FRUCTUÓS»

Edifici del Seminari
C/ de Sant Pau, 4 // 43003 - Tarragona

Telf.: 977 233 833
E-mail: insaf@arqtgn.cat

by mussara.com